Solen ger mig energi.

Hej alla fina!

Hur har ni det i det fina vårvädret? Här är det soligt och fint, lite kallt i vinden men vad gör det när solen är skön?
Energin är på topp, trots en natt med uppvak en gång i timmen då Melissa varit orolig och inte riktigt haft ro att sova, varför? jadu. Säg de. Min gissning är tänder, för hon har gjort likadant när de fyra andra var påväg. WIHO.

Dessa små tänder, risgryn. åh ja vad söta dem är. Men ajj så ont dem gör. Melissa har kommit på att det är kul att bitas, och allra helst i bröstvårtan när hon äter, så det gör så fruktansvärt ont. Härromdagen bet hon hål, och då kan jag säga att hon fick inte mer mat av mig förens nattningsmålet.. gah.

Idag har jag och Melissa varit och tränat, andra passet med Starkmamma och det känns i kroppen - så himla gött. Nu hoppas jag bara disciplinen håller i sig och att jag faktiskt gör övningarna hemma med, för tänk så bra kroppen mår av träning och rätt mat. Men sakta och säkert ska vi nog gå in i rätt riktning denna sommaren :D

Nu däremot ska jag klä mig sen är det snart dags att gå och hämta hem de stora busarna, och vet ni. Ikväll ska vi träffa det nyaste tillskottet i umgänget, det ska bli så mysigt och som vi längtat :D.

Dåligt med bilder på datorn som inte varit uppe innan så vi kör ett inlägg utan bilder idag. tråkigt men sant!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Så skönt att våren är påväg så man kan njuta av solens strålar, ÄLSKAR solen! Aww söta Melissa <3
nouw.com/misslindhe
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Underbart att våren är här även fast vindarna är lite kalla 😀😍
nouw.com/jenniferssynpalivet