Sol & kallt.

Förmiddagen spenderade vi på en något kall lekplats, vinden susade och den var minsann kall. Men så fort solen tittade fram och det slutade blåsa lite var det nästan så man skulle vilja plocka av sig hälften av kläderna. Puh! haha
Konstigt ändå att det kan skilja så bara för att det blåser lite. aja. Barnen va nöjda och vi fick även bekräftat att vi ska till förskolan imorgon och påbörja inskolningen. Wiho. - Panik?
Ja det är nog bara förnamnet, vår lilla gosse, ska börja på förskolan??!?! Men samtidigt ska det bli så himla roligt för jag tror att han kommer tycka det är superroligt. Får se hur det går imorgon helt enkelt. Ska bli skönt att ha det avklarat, eller iaf påbörjat nu innan lillasyster kommer. Känns som att om de behövs fler dagar går det säkert att kombinera när Roger ska vara hemma på de 10dagarna. Sen får vi se om det går eller ifall han absolut inte vill, det vet vi ju först efter vi varit där. Men tror som sagt inte det blir några som helst problem då han är så glad för att leka med alla andra än sin mor ;)


När Vincent tog sig sin tupplur kom Senita och Oliver hit för att tragga och leka lite. Trevligt som alltid, två preggos som inte orkar något och barnen som leker, även ifall de faktiskt inte lekte jättemycket tillsammans idag. Visade sig att Klara var supertrött och hade nog eventuellt också behövt sova en stund efter middagen. Nu somnade hon vid 14 ist, helt utan min vetskap. Menmen, vi får väl se de som en utmaning att få henne i säng ikväll, för hennes eget bästa hoppas jag hon somnar eftersom de blir en omställning för henne imorgon när vi ska till förskolan hela förmiddagen. haha!

Nu har jag precis skickat iväg beställningen av bilderna, som jag skulle gjort redan förrförra veckan men det har glömts bort. Och nu skulle jag haft bilderna, imorgon. :( Men får försöka lösa det ändå. En trygghetsbok ska göras till lilleman och förhoppningsvis kanske jag kan knopa lite på den hemma på kvällarna & kanske eventuellt i helgen. :)

Barnen leker just nu jättefint tillsammans på Vincents rum, busar och har sig. Jag ska bara precis avsluta detta inlägg sen ska jag ut i köket och förbereda till maten och förhoppningsvis fortsätter dem leka fint en stund till :)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer