Snygg matta till barnrummet!

Inlägget är ett samarbete med Kilands mattor

Att göra vid barnens rum det är nog lite mer jobb än vad jag från början trodde. Men så är det väl alltid, oavsett vad man ska göra så oftast tar det längre tid än vad man tror eller framförallt vill.
Jag har i alla fall spånat runt efter inredning till deras rum, tapet och lampor till både tak och någon form av vägglampa.
Utbudet är såååå stort så frågan är ju egentligen bara vad man vill ha.

Något jag kollat rundor efter är också en ny bilmatta till barnrummet då jag tycker den Vincent haft på sitt rum nu är fruktansvärt ful och jag hade faktiskt plan på att flytta ner den i källaren istället för att den skulle få följa med in på rummet igen. Så passade bättre än att vi i samarbete med Kilands mattor fick hem en jättefin barnmatta med vägar - helt i min smak.
Så helt plötsligt har Vincent gått med på att vi ska skrota den gamla mattan och att denna nya fina ska få följa med in på deras rum, i hans lilla bilhörna så småningom. Så länge får den tyvärr ligga och vänta på att jag ska bli färdig med rummet.

Denna fina barnmatta heter Ring road och är i storleken 95 x 150cm, vilket är precis det måttet vi sökte för lekmattan.
Det som jag måste säga är ett stort plus är att den är både snygg och härlig att gå/sitta på, känns även som den kommer vara lätt att dammsuga. Matrialet nylon & har en halkfri gummibaksida så den ligger där den ligger - perfekt med tre busiga barn! :D haha

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer