Snurra & fylla på.

Godkväll!
Tiden bara försvann, troligtvis för att jag och Melissa har spenderat halva kvällen i affären. Åtminstone kändes det som det, haha!
Det ekade lite tomt här hemma så när de stora barnen hade somnat så bestämde jag mig för att ta lillsessan med mig och köra och handla. Att handla är en av de sakerna jag faktiskt inte klarar av att göra själv, jag hatar det. Så att ha någon av barnen med mig gör allt mycket lättare. Haha! - Ja, jag är knäpp.

Iaf. kylen och frysen är påfylld och vi laddar nu upp inför veckans aktiviteter.
Imorgon blir det lekplatsen på förmiddagen för att sen gå inom dagis och hämta med Lova hem, till Klaras stora förtjustning. Sen blir det lunch och därefter blir förmodligen eftermiddagen full av lek. Jag är sugen, och har varit ett bra tag på lussebullar så finns chansen imorgon så ska jag nog ta och baka en sats. Men det får vi se om tillfälle ges.
Annars är det planerat frukostdejter och lite andra roliga aktiviteter i veckan, kul! Samtidigt som det är synd att allt händer i samma vecka, ska nästa vecka eka tom? Aja :D

Nu däremot kallar sängen. Där är lite sömn som behövs tas igen och jag hoppas innerligt att natten blir bättre än förra.

Att snurra och ligga på magen är det nya. Och självklart hjälper storebror gärna till som stöd. ;)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229