Snöööö!

Jag må ha lurat mig själv igår, men idag va det minsann snö!
Vaknade upp av att Vincent skrek i lycka - MAAAAAMMMAAA. Det är snööö! 😂 det innebar också att systrarna vakna kort därefter & Melissa tyckte minsann hon skulle ut med detsamma.
Föräldrarna tyckte annorlunda och gjorde frukost efter en stund 😂🙈 ja. Lediga dagar är ju till för att ligga och lata sig, inte sant! Vi hann ju ut innan lunch och va ute en bra stund, sen började magarna kurra igen så vi fick snällt gå hem från lekplatsen där halva byns ungar och föräldrar hade tagit sig (enda backen i byn😂🤷🏻‍♀️).
Halva byn är kanske en överdrift. Men där va en hel bunke barn som sprang och hade roligt i backen, gjorde igloo med några involverande föräldrar (Roger va en av dem, inte jag 😂)...
Eftermiddagen spenderade vi faktiskt inne nästen helt. Vi bestämde oss för en snabb sväng till lekplatsen innan maten för att åka något åk - man vet ju inte om snön ligger kvar imorgon. Och för att kolla om dem hade färdigställt igloon.
Det hade dem, och tyvärr rasade den såklart in när Vincent va där i. Han själv säger att han skulle täta den på insidan och va helt förtvivlad. Ja tro de, vem hade inre varit de när man fått ett snöras på sig. Strax därefter flög Melissa ner från backen för att hon skulle åka tåg med pulkorna så jag tog Melissa med mig och traskade hem. Kort därefter kom resten av familjen och de blev lite lek ute innan jag och Melissa gick in. Roger tätt därefter medans Klara och Vincent va ute en bra stund innan vi kallade in dem för kvällsmat.

Kvällen spenderade jag med att fortsätta röja i källaren. Ett milt kaos har infunnit sig i ”pysselrummet” och jag håller nu på att fixa detta😂 ett evighetsgöra...

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer