Snapchat i mitt hjärta ❣

Emma-Matilda ??, Familjen ?

Godmorgon!
Igårkväll va vi hos svärmor och firade henne, bjöds på smörgåstårta och tårta. Mums! Det resulterade även till att klara inte ville följa med hem utan valde att stanna och sova över. Haha.
Så just nu sitter jag på avstånd och iakttar Vincent när han leker med lego. Oftast leker han jättefint själv en bra stund, sen upptäcker han att man är där och då ska han klättra och ha sig ;)

Idag är planerna att jag efter frukost ska ner i källaren och fortsätta måla dörr & karmen. Började med det igår förmiddag, men hann bara en runda så ska måla en sväng idag sen blir det nog sista imorgon :)
Roger han har ju varit duktig och både putsat, målat och allt han gjort i pannrummet, så från att ha varit gult/blått och så är det nu gråa väggar, vitt tak och dörren och karmen ska också bli vit. Lika så fönstret, men det får vi ta en dag vi ska vara hemma hela dagen, plus att det ska vara fint väder ☺️
Annars är övriga planer - frukost, göra vid oss, hämta loppan, äta lunch, Hästveda marknad & bara mysa! :D
Men nu upptäckte bebis mig så nu är det nog dags för lite frukost för lilleman innan vi väcker pappan i huset så vi med kan äta frukost.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Svar: Tack 😃 Hahaha naaaaw men söte då!!! Hälsa massa pussar tillbaka till lillkillen!! 😃 <3
nouw.com/jenniferofhbg