Smälla dörren rakt i huvudet.

​Hej allihopa!
Nu är vi hemma efter förmiddagens utflykt till Ballingslöv hos Mikaela. Blev en mysig frukostdejt med Mikaela, Josefine och Mikaelas yngsta Silja. :D Massa tragg, och allmänt trevligt - som alltid. 
Vincent är som jag sagt så många gånger innan en riktig gangster, en gangster som går på de andra barnen i sin storlek (kanske för att han tycker att de är så man ska göra, syrran är ju inte alltid jätteförsiktig med honom, humf!) Han drog stackars Silja i håret, och förstod inte alls att hon inte ville kramas med honom eller att han inte fick klappa, enligt honom försiktigt. 
Nej det är inte lätt det där med att vara liten, haha.. Hoppas Silja inte fick några bestående men av det iaf, eller att jag trots att jag själv alltid får ha uppsikt utanför toadörren drämde dörren rakt i huvudet på lilla Silja. Jag hade Vincent med mig in på toaletten och Silja va ute i köket med Mikaela, trodde jag. åh vilken ångest jag har! 

Nu ska jag ta igen mig en stund innan det är dags att gå och hämta hem loppan. Sen blir det full fart här hemma och ingen chans till att vila, haha. Det blir även ett ryck med tvätt och plocka ner alla leksakerna jag sorterat bort, plus att jag nog ska ta och göra vid i"vagnhörnan" i köket. där är allt och lite till i den högen just nu. haha.👆🏼 när loppan själv får välja kläder. Kunde ju varit betydligt värre. ;) förstår dock inte riktigt hur hon tänkte när hon vet att de brukar vara ute mycket på torsdagar ;)

någon roade sig med att slänga ner alla skorna i trappan, Wiho.Kunde dock inte lägga upp videon, smygfilmade honom nämligen. Haha!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer