Slutkörd & fix.

Godkväll finisar.
Sen en stund tillbaka är jag hemma igen efter en hel dag ute på vift Eller ja, iaf eftermiddagen och kvällen. Haha!
Körde till Helsingborg och fina @TheQueenieSe för att planera inför bloggmiddagen som äntligen ska äga rum i helgen. Wihooo!
Jag ser framemot det något enormt och jag tycker det ska bli så himla roligt att få dela denna kvällen med Jennifer och en hel bunt andra härliga människor 😍👌🏻.
Vi började med att äta lite lunch för att få energi inför det som komma skulle, fixa goodiebagsen och allt därtill.
En fylld och härlig goodiebag som förhoppningsvis går hem lika bra hos deltagarna som hos oss, för vi är nöjda!

När vi efter lite mer än 4timmar va färdiga med de som vi behövde va både till beslutade jag mig för att köra oh hämta den sista grejen som också ska in i goodiebagen. Och sen passade jag på att våldgästa mormor. Världens bästa mormor fixade mat och sen blev det två rundor kortspel, underbart skönt utan barn måste jag säga. Haha! Men nog egentligen bara biten där vi satt i lugn och ro och spelade kort, det har vi nog inte kunnat göra på det sättet sen Vincent föddes. Haha! Mysigt att bara vara vi två, det har nog inte hänt på flera flera år.

Aja, jag stannade lite längre än tänkt och kom
Hem betydligt mycket senare än vad som va tanken. Men det hade mycket med att göra att jag litade på lokalsinnet men det svek mig totalt, trots att jag flera flera gånger kört just den vägen den senaste tiden 😂😂 men jag kom hem. Och det var ju huvudsaken! ;)

Nu däremot ska jag sova, och hoppas innerligt att se som just nu värker i min hals (som för övrigt har varit bra heeeela dagen) försvinner illa kvickt för jag orkar verkligen inte. :(

Finaste ni. Idag har jag saknat er, och imorgon ska jag pussa på er MASSOR! ❤️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer