Slut i rutan!

Det som inte får hända har hänt, klumpigheten tog över och telefonen åkte i backen. Ångesten va total när jag skulle ta upp den. Varför skulle den spricka för? Den gamla åkte i marken sååååå många gånger utan att spricka. 😭
Behöver jag säga att det gör ont i magen fortfarande? 🥺


Meeen förutom det måste jag ändå säga att vi haft en fantastisk dag inne på lalandia. Vi startade morgonen strax efter 8 är i stugan, Melissa sov lite längre 🙌🏻 för att sen äta god frukost med frallor och gott pålägg.
Därefter tog vi och klädde oss & packade ner handdukar & badkläder för att sen gå till Lalandia - dags för baaaaad!
Där inne blev det inga bilder överhuvudtaget - jag vet inte ens om man får ta bild där inne? Såg ingen som gjorde det iaf och kände väl att det var inte jättenödvändigt heller. Men kanske ska jag försöka få någon bild imorgon 🙌🏻 kul att ha sen och kolla tillbaka på ju!

Efter mååååånga timmar inne på lalandia tyckte vi att det räckte för idag, barnen va väl inte riktigt med på noterna men tillslut gick det. Hem till stugan för att laga kvällsmat - hemmagjord pizza. Mums!
Efter det fick vi alla lite ny energi och bestämde oss för en ny runda inne på lalandia - men denna gången gick vi till leklandet och busade av oss dem sista krafterna. I skrivande stund sitter jag inne hos Klara & Vincent. Vincent har somnat och så hade Klara med gjort, dock vakna hon av vinden och har lite svårt att komma till ro.

Men när hon med somnat blir det att mysa ner mig i soffan bredvid Roger och hoppas på att Melissa blir sovandes hela kvällen och inte bara powernapar i tron om att det är middagsluren hon tar nu 😂🤷🏻‍♀️ aja.

Hoppas ni haft en fantastisk bra tisdag alla fina.


Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Digestien , Rødby, Danmark

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Lalandia har jag aldrig varit på 😋 haha du ska se min telefon haha
nouw.com/jenniferofhbg
bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,
Är lalandia värt pengar och resa? Aldrig varit där men jag har ju i alla fall minst två vattendjur här hemma 😉 jag har ont i magen av att läsa om din telefon 😩🙈 skönt i alla fall att du kan se det positivt 😘
nouw.com/bettinaliljeqvist