Skrämmer mig..

Godmorgon!
Idag tog vi ordentlig sovmorgon. Det va inte Förens klockan nio som Vincent ropade på oss, och strax därefter vaknade även Melissa för lite mat.
Hur underbart? 😁
Vi behövde förmodligen det allihopa efter gårdagens kalas hos Lowe. Barnen somnade först när vi körde hem, trots att Melissa hade så ont i magen och va så himla ledsen. :/ men tack och lov släppte det när vi kom hem, och natten har varit lugn. Peppar peppar!
Så någon tacos med lök blir det då inte för mig😒

Idag står ytterligare ett kalas på planeringen, barnens farbror ska firas idag så de blir full fart idag också, med massor av folk. Vilket skrämmer mig, bara igår tyckte jag det va jobbigt att där va så mycket folk. Och det är inte för att jag är folkskygg för fem öre, nej jag är så himla rädd för att Melissa ska dra på sig något skit :(
Så att någon hostar, nyser eller är allmänt snorig skrämmer mig. 😞

Och igår va vi ändå ute, fördelar med nackdelar. Myggbetten jag har talar för nackdelar men fördelar är ändå att de inte blir samma innestängda med massa baciller överallt. Idag slipper vi myggen, men blir "innestängt" ist.
Så jag hoppas Melissa sover genom eftermiddagen, och nöjer sig med att ligga i vagnen. För jag vill inte att hon ska hoppa rundor hos alla idag. 😟 nej hon får bli lite större först!

Gårdagens kalasbebis ☝🏻️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Stackars, men kan tänka mig att det tar ett tag innan man kommer in i vanor med vad bebis tål att du äter och så. Kram <3
nouw.com/angelicaelversson