Skjuter undan alla måsten..

Det börjar bli standard att ta fram datorn och sätta sig här en stund när Melissa sover middag, kanske borde jag göra något annat istället?
aja, det kan jag kanske göra senare. haha..

Idag började morgonen lite trögstartat. Väckarklockan fick jobba hårt för att få upp oss, första gången jag tryckte av den såg det ut som den varit igång en hel minut för den stod på 07.01 haha. Men ingen av oss hade reagerat, är det ett tecken på att man kanske ska byta signal?
Jag tryckte iaf av den, somnade om och vaknade när den ringde igen nästa gång 07.15. Då gick jag upp, och när jag kom upp då möttes jag av en yrvaken Klara.
Frukost till henne, kläder till alla och när jag satt och gjorde fläta på Klara hörde vi att Vincent vakna och gjorde allt i sin makt för att väcka lillasyster. Funkade dock inte så hon fick minsann sova kvar lite till. Haha

Lagom tills det var dags att klä på sig ytterkläderna fick vi liv i trötta Melissa så det var bara att byta blöja, på med kläder och iväg till förskola/skola för att lämna de stora.


Hemma igen blev det frukost, lek och bus.

Vi valde att vara inne och leka idag, då jag tycker det känns som jag börjar bli förkyld, och Melissa har låtit hes nu precis innan hon somna. Vincent han vaknade med täppt näsa (som förvisso släppte rätt snabbt men ändå) så något skit har vi säkerligen dragit på oss.

Nu däremot ligger jag i sängen och försöker somna om Melissa som tre gånger sen hon somna klockan 11 har vaknat och skrikit och denna gången funkade det inte att vagga vagnen.

Jag hoppas innerligt hon somnar om, hon behöver ju sin sömn.🙏🏻

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök
Fröken Rödlök,
Många kanske hade sagt att det vore smartare att prioritera andra saker som måste göras när barnen sover men för vissa är en stund vid datorn och de sociala medierna viktiga och då är det perfekt när man kan ta en stund när barnen sover och faktiskt göra det man vill på datorn =) www.frokenrodlok.se
Kamilla
Kamilla,
Vilken liten cooling i brillorna. Jag har också lätt för att skjuta upp till morgondagen tyvärr.kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229