Skam!

Hej finisar!
Vår morgon startade klockan 8, av att Vincent hoppade ner från vår säng och sprang och lekte. Kom tillbaka, hämta sin vällingflaska som Roger bad honom ställa i köket, sen blev det tyst. Roger suckade lite och sa "åhh, nu häller han nog ut de sista vällingdropparna på golvet" aja tänkte jag men tyckte ändå de va lite för tyst för att det var just vällingen han hällde ut. Gick ut i köket och ser honom sittandes på min stol, ätandes en stor chokladkanin. 😂😂😂 ungen hade alltså fått syn på den och satt sig ordentligt men ändå så busigt! 😂 aja, ska man skratta eller gråta? Han va lycklig iaf "odis, odis" men någon frukost orkade han dock inte. 😝

Nu sitter jag här utanför baletten och väntar på att flickorna ska bli färdiga med baletten, som nyss börjat. ;) men aja!
Avsnittet av säsong fyra av skam släpptes ju igår så tänkte att jag kunde titta på de när jag ändå sitter här i min ensamhet ;).

I eftermiddag blir det mys och bus med familjen och ska även försöka vila någon timme inför jobbet inatt. Har bytt med Lina så jag jobbar söndag-måndag och måndag-tisdag istället för måndag-tisdag och tisdag-onsdag 👌🏻 passar mig utmärkt för då slipper jag vara som ett vrak på min födelsedag på onsdag ✌🏻️🤗. Haha!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm

Gillar

Kommentarer