Skål!

Hej finis!
Hur är det? Jag sitter med illamåendet och mår kasst, det enda positiva är väl att bebis sparka för fullt i magen, så himla mysigt. Kanske inte så konstigt att bebis är i full gång med tanke på sockerchocken jag drack vid 8. 😬 haha.
Gör den efterlängtade glukosbelastning idag, Wiho. Men snart är den över och då ska jag hem och äta massa god frukost. Haha..

Planerna annars idag är inte jättemånga. Ska nog plocka undan lite på Klaras rum, vilket jag lovade henne igår för vi glömde helt bort att göra det igår.
Sen kanske en promenad, om vädret tillåter och därefter blir det utvecklingssamtal på dagis och hämta hem loppan & Olivia.
Så eftermiddagen kommer vara full av bus. ;)

Vet ni vad jag gjorde igår?
Vi va ju i kstad i början av veckan och få va vi även inom gittes tygkälla i rinkaby och handlade tyg. Tyg som skulle komplettera det tyget jag hade hemma och ville sy ett babynest av. Japp, handlade även kantband och band att knyta ihop de med.

Igår började jag iaf sy på det och med en närmare eftertanke kanske jag inte skulle ökat måtten från det gamla så pass mycket som jag gjorde, ser gigantiskt ut🙈 jag har dock inte fått in bandet (hitta ingen säkerhetsnål hemma igår) så jag kan inte knyta ihop det, även kantbandet i nederkanten kvar innan jag är färdig, men överlag är jag nog nöjd 😅

Lovar en bild sen när det är färdigt ;)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm

Gillar

Kommentarer