Ska du på student iår?!

Inlägget är i samarbete med getpersonal.se

Har du tagit studenten?
Kommer du själv ihåg den där bubblande känslostormen som kom över en, pirret i magen och all lycka på att nu var det ens egen tur, äntligen var det dags att ta ett kliv ut i vuxenvärlden.
Många av de i min omgivning tog studenten 1 eller 2år innan mig, så jag hann med några stycken innan det var min tur, min tur att få stå i centrum tillsammans med mina klasskompisar.

Sen jag själv tog studenten har vi nog hunnit med minst en student per år, ibland två och det har alltid varit samma eviga diskussion.Vad ska vi köpa?! Och ibland kan jag tycka det är svårt, speciellt då om man kanske inte är jättetight med personen i frågan, eller kanske det är en släkting som du av någon anledning kanske inte träffar jätteofta.
Känner du igen problemet?! Då vill jag tipsa om en jättebra hemsida - getpersonal.se

Inne på deras hemsida hittar du snabbt rätt i kategorierna och du finns snabbt det du söker. Hur kul är det inte att ge bort en lite mer personlig present, en graverad studentpresent är väl något som passar perfekt. Här nedan kommer några av mina favoriter, så tar du studenten och vill ha min som gäst - hojta till ;)

På första bilden finner ni ett stilrent och fint halsband , kanske till din käraste eller kanske syster?

Andra bilden - klassiska och snygga ölglas. Kanske din bror, kusin eller bästa kompisen?

Tredje bilden, ett par rosa söta champangglas. Vem vill inte skåla in vuxenlivet med dem?! Perfekt med gravyr - Student en "namn" 2019 eller något annat passande!

Eller varför inte köpa en korthållare med ingraverat namn på studenten? Något roligt citat personen i frågan har sagt eller något som är typiskt hen. Bara fantasin sätter gränser, och hur roligt tycker inte alla det är att få personliga presenter?

Mitt sista tips, men nog ändå min personliga favorit är smyckeskrinet. Så himla fint, och precis som de övriga presenttipsen går det såklart att gravera in något personligt på locket.

Ska du på student iår, tveka inte. ditt problem är löst - du hittar det du söker inne på getpersonal.se till både tjejer och killar, och hen som tar studenten kommer bli överlycklig över den personliga presenten.

Fraktfritt och snabb leverans sätter en massa plus i kanten, inte sant?

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer