Sjukstuga!😓

Familjen ?

En febrig Klara ändrade planerna för dagen. Tanken var såklart en hel dag med mormor och hemförd framemot kvällen. Så blev dock inte fallet.
Vi började morgonen på topp, alla var glada och nöjda men redan vid frukosten märktes det på K att det var något. En fjärdedel av en liten yoggi ville hon bara ha, men jag tänkte visserligen inte jättemycket på det. Full fart och bra humör va det iallafall. Vi kollade lite på tv sen gjorde vi alla vid oss för att ta en sväng på stan.
Klockan var då lite i 10, och redan vid hissen ner såg jag på Klara att hon blev jättetrött så frågade om hon ville sitta i vagnen. Vilket hon ville och en halvtimme senare soc hon hårt. - vad skulle jag gjort utan vår älskade vagn? 😍

Båda barnen sov hårt i 1,5timme. Vaknade lagom till lunchtid. Perfekt tänkte vi och bestämde oss för att äta Kinabuffé! Mums!
Då märkte jag på klara att hon inte mådde bra, kritvit i huvudet och la sig ner i soffan på restaurangen, åt inget och drack två små klunkar dricka.. Första tanken va såklart magsjuka för hon sa att hon hade ont i magen.

Det blev iaf verkens bättre eller sämre, men ändå lyckades hon nästan somna igen påvägen hem. Väl hemma hos mormor igen upptäcktes febern, och en helt utslagen Klara låg resten av dagen nerbäddad i soffan. Kallsvettig och kokhet. 😓
Bestämde att vi skulle bli kvar hos mormor över natten för att slippa Asa ut Klara på tåg/buss. Hur kul är det när man inte mår bra? 😐

Så nu har vi precis lagt oss allihopa. Mormor fixade alvedon av en granne i huset 👌🏻 sen piggna K till lite, för att sen 3timnar senare börja klaga på smärta och bli varmare igen. Så vid halv 12 fick vi i henne alvedon i tablettform, efter mycket om och men. Den verkar dock inte tagit bort något av febern för ligger här bredvid henne och hon ångar.. 😕

Hatar att se mina barn må dåligt! 😰

Nej nu ska jag faktiskt göra ett försök till att sova, medans jag kan. Det lan ändras fort och eftersom hon känns så varm fortfarande vet jag inte om hon vaknar i förtvivlan eller om hon sover hela natten.


Godnatt, på återseende imorgon 😘

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Usch då 😟 hoppas hon blir frisk snart!
nouw.com/sofiethufvesson
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja hoppas verkligen. Verkar piggare idsg iaf 😊
nouw.com/emmamatildaa
minskatt
minskatt,
Krya på henne! Vi har haft samma hela veckan och de var bara Ipren som tog ner febern de första dagarna! Årets influensa 😝 hoppas blir bättre snart!!
Super snygg vagn! Vi hade en vit skin Emmaljunga som jag älskade så 😍
nouw.com/minskatt
emmamatildaa
emmamatildaa,
Usch. Det är så tråkigt när dem inte mår bra. Hon var sjuk hela förra veckan med, med hög feber och även kräktes😓 så hoppas det försvinner snabbare än snabbt.
Åh vitt skinn på Emmaljunga är ju så snyggt 😍😍
nouw.com/emmamatildaa