Sista veckan..

Ni med barn vet exakt vad jag menar med ”när barnen somnat och lugnet infinner sig”..

Just i detta nu sitter vi i bilen påväg hem från Landskrona. Vi har tillsammans med Rogers storebror Kim och hans familj, och Rogers föräldrar spenderat största delen av dagen ute på Ven.

Tidig morgon där alla barnen fick väckas, och tid i bilen för att sen byta bil mot båt & en massa vandrande. Barnen har faktiskt varit fantastiskt duktiga överlag. 🙌🏻
Vi har hunnit med både vandring, lek, god mat, bad, ännu mer lek, glass och att åka båt fram och tillbaka.

Båten tillbaka tog så vi var tillbaka i Landskrona vid 18, vilket för våra barn är en värdelös tid att sättas i bilen. Så vi beslutade oss för kvällsmat - barnen valde McDonalds. Och sen passade vi på att kolla hur gammelmormor/mormor mådde en stund innan vi nu är påväg hem. Hann dock bli tre övertrötta barn, så ”nattningen” idag gick inte helt smort. Men dem sover och vi har en stund kvar hemåt.

Hemma väntar en dusch, smörja in låren, för helt galet vad jag har fått skavsår idag. Tyckte inte de va något, men efter vi hade badat i havet va de som sandpapper på insidan av låret.😭 ja ni kan ju kanske tänka er smärtan.

Måndag idag iaf, och det är också vår sista semestervecka. Roger börjar jobba på måndag och på måndag börjar även inskolningen för Melissa.

Mammaledigheten närmar sig med bestämda steg sitt slut. Vår mini har blivit stor. En sån fantastiskt möjlighet jag fått. Varit hemma med Melissa i 2år & ingen är lyckligare än jag. Nu väntar dock nya utmaningar för mig och det innebär också att det är dags för Melissa att få tid på förskolan med jämnåriga.
Vincent flyttas upp till den stora avdelningen, och Klara ska börja på fritids. - spännande om ni frågar henne.

En återupptagning av bloggen står på ingång. Viktiga saker i livet måste dokumenteras och ett steg i familjens tecken står framför oss, och såklart är minnet lika dåligt som alltid så därför kan dessa små noteringarna bli mitt minne.

Vilket gäng, dem där småkusinerna 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer