Scholl & mjukpepparkaka

Allmänt
Har bakat mjukpepparkaka ikväll, dels för att jag vet att Roger tycker om Och dels frö att jag tyvkte det var roligare att baka något än att ge något köpt imorgon på paketöppningen.Vårt team har paketöppning varje dag och idag bar det egentligen min tur men jag glömde mitt paket hemma och eftersom ja glömde det kunde jag lika gärna gör något kul ist. Får se om det uppskattas imorgon, får be Roger provsmaka ikväll och se om dem ens är ätbara ;) haha.
Träningspasset nu ikväll gick rätt okej. Mör i benen och det är ju bra., även rumpan har sina känningarna men det är nog från gårdagen också ;)
Har fått hem min julklapp till mig själv, en elektrisk fotfil från scholl. Och jag bara älskar den!! Mina fötter är inte vad dem borde bara och jag känner redan nu efter första behandlingen att dem är bättre. Så jag hoppas att efter några behandlingar så ska dem vara fina och lena. 
Åh, jag har hittat så mycket jag vill baka och göra nu till julafton. Bet dock inte hur jag ska hinna med allt. Men det ska bli roligt :D hihi.
Och dessa måste jag bara göra, dem var så söta!

sista jobbedsgen imorgon sen håller vi helg, ska bli så skönt och välbehövligt :)
Pussk&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer