Sängproblem!

Dagarna rullar på, nästan för fort ibland trots att det känns som tiden står stilla vissa stunder på dagen.
Jag får inget gjort, och har inte fått dess dagarna nu när barnen varit på förskolan och skolan men det kommer kanske i eftermiddagen, vem vet.
Roger håller i detta nu på att greja med muren där ute, så Melissa ligger inne i vagnen och sover för att inte väckas av oväsendet ute så då blir jag plötsligt lite begränsad på vad jag kan göra här inne. Nog för att hon kanske inte vaknar av att jag plockar undan eller ifall jag ställer mig och stryker. Men ja, jag har absolut ingen motivation till det och istället hamnade jag här framför datorn.

Vi köpte sängar till Vincent och Melissa för ett tag sen, av några vänner. Jättefina och Vincent älskade sin hussäng. MEN det funkar inte, Vincent sover som en kratta och kommer in till oss nästan varje natt, och det är inte EN gång. Utan minst 5gånger och därför känner jag att den sängen han har nu är inte optimalt eftersom han förmodligen behöver närhet och trygghet - vilket vi absolut inte får plats i vår säng. Så därför har jag, eller vi men mest jag nog beslutat oss för att köpa en ny säng till honom.

Och eftersom Melissa så småningom ska in i samma rum som Vincent är det inte bara att köpa vilken säng som helst, nej vi måste tänka till och verkligen veta hur vi vill ha det. Jag är helt inne på att köpa en våningssäng av något slag. Gärna en familjesäng som det så fint kallas, där bädden nere är 120 eller 140 och sängen uppe är 90, sen brukar de inte vara lika höga som en vanlig våningssäng och det kan ju passa bra till två småttingar.
Hittade för ett tag sen en jättefin på jysk, men eftersom vi köpte dessa två hussängar till dem så har jag inte brytt mig om att kolla vidare på just våningssängar på ett tag förens nu i dagarna. Och såklart har de slutat sälja dem på jysk. En kvar i skåne, i naturfärg och det var i helsingborg så nu lutar det åt att beställa en annan från någon hemsida.

Men att köpa sängar är ju inte det billigaste man kan köpa, speciellt inte dem jag har kollat på. Men vi får väl se vad jag får genom här hemma, jag har ju en helt klar bild om hur jag vill ha de på småttingarnas rum, och tanken är väl från min sida iaf att jag ska börja fixa där nu i höst. :D Wihoooo.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer