Sammanfattning!

Hej alla fina. Är det bra med er?
Här är det under kontroll med sjukdomar och dylikt. Nu är det väl bara Roger som fortfarande är kass, och sen lite snorig näsor på barnen emellanåt.
Dagarna som gått i denna veckan har i stort sätt gått i samma lugna och sköna mönster.
Jobbade natten mellan lör-sön och sön-mån, med att ha sovit 4timmar på söndagsmorgonen. Wiho.
Kan säga att jag var rätt död på mammafikan hos Gita i måndags fm, tacka vet jag att jag slapp köra själv. Hade varit livsfarligt. 😳
Så hela måndagen var vi hos Gita med ett gäng härliga mammor och barn. God brunch & massa snack, 👌🏻
Däckade klockan 19, och lät Roger ta allt de kvällen. Snällt va? Haha.

Tisdagen gick i lugnt mönster. Vi mös länge i vår säng innan vi insåg att det var dags att gå upp eftersom Klara skulle till förskolan. Förmiddagen spenderade jag och lilleman med Senita och Oliver. 👌🏻
Eftermiddagen var mysig här hemma innan jag och loppan gick till fotbollen, därefter va det bus och mys hela familjen.

Onsdagen, igår alltså var också massa mys innan vi gick till förskolan. Hur mysigt är inte det liksom? 😍 när jag och Vincent hade lämnat Klara åt vi frukost och sen lekte vi lite inne innan vi tog på oss och gick ut. Kallt va det, menVincent han trivdes. Vid 10 kom Linus en sväng och lagom tills han körde hem kom Susanne hit och tragga en stund 😍 sen var det dags att hämta gem yrvädret och på förskolan mötte vi Senita som undra om vi ville komma och leka så de gjorde vi.
Kvällen, ja den blev full av mys och bus.

Idag är nog den dagen vi gjort minst. Vi hann inte med att mysa så mycket imorse, men lite.sen var det dags för lämning. Hem äta frukost sen bestämde vi oss för att gå ut efter bara en liten stund inne. Så vi var ute i ca 1,5timme. Sen var det lunch och kort därefter däckade Vincent. Efter förskolan följde vi med Lova, lina och Arvid hem och busa/tragga. Längesen vi sågs alla, brukar bara vs att en hämtar töserna. Haha! Men alltid lika trevligt, trots att flickorna leker bättre utan båda föräldrarna närvarande.
Nu ikväll har vi lekt, och vid nattningen idag fick jag i Vincrnt 120ml ersättning, wihooooo. Så inatt hoppas jag han sover som en kung! (Verkar dock inte så lovande just nu,...)

Aja. Puss på er!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Så bra du passade i mörkt hår 👌
nouw.com/jasmineivanoff