Så typiskt!

Nu har vi strosat runt ett bra tag, ätit lunch och satt oss i lobbyn på hotellet i hopp om att vi ska få checka in lite tidigare.
Tidig incheckning kunde ske ifall de va ledigt natten innan, men såklart inte. Men vi håller fortfarande tummarna för sen utcheckning imorgon för att slippa den stressen iaf. 🙌🏻 men ja, det säger kanske emot oss där med.

Vädret är lite växlande, enda stunden skiner solen och det är skönt. Andra sekunden är det svinkallt och blåser & vips så kommer det en regnskur🙄 så jag fick minsann inhandla mig ett par vantar och ett pannband för det glömde jag minsann hemma! 🤦🏻‍♀️ aja. Man kan inte komma ihåg allt.

Jag har hittat massa fint jag hade velat köpa till barnen, och vet ni. Roger hittade en jättefin skjorta till Vincent på polarn och pyret. Kanske blir det en sväng in där imorgon. Vi får se vad jag kan övertyga Roger om 🙌🏻 jag är så sugen på den grå pyjamasen, men hade hellre sett att Roger hade införskaffat sig en matchade så kunde Vincent fått byxor till sin tröja & Melissa med matchade. 😍 men ja, överskattat kanske för egentligen går vi väl inte i pjyamas samtidigt någongång 🤷🏻‍♀️

Aja. Åter till att vara social till Roger. Blir nog en powernap när vi väl fått checka in, annars orkar jag nog inte ut och äta sen 😂🙌🏻🤦🏻‍♀️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Rådmansgatan , Malmö

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh jaa, det är verkligen så jobbigt när vädret skiftar så!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Senita
Senita,
så fin🥰
nouw.com/senita
Emma Engström
IP: 82.99.3.229