Så så så trött. 

Japp, jag är lika trött som bilderna visar. Vi har precis kommit fram till Karlstad och mamma har fått se sin nya bil. Här sitter jag och försöker göra allt i min makt för att inte somna.


Det blev inte så många timmars sömn. Dels tragga vi (vårt eget fel) men sen när vi väl somna vaknade jag med ett ryck av att folk skrek på varandra. Är man van vid att de alltid är knäpptyst och bara barnen som gör ljud ifrån sig så är de ju inte så konstigt man vaknar. Tror dock halva stan vakna av dessa två väldigt påtända människor sprang rundor och bråka och hade sig. Skrek på varandra och ja.
Men men, vi gick upp och gjorde vid oss istället och mamma packade ner de sista innan vi tog oss till första tåget. Hässleholm-Alvesta, sen blev det ett stopp där vi handlade frukost som vi tog med oss till nästa tåg Alvesta-Göteborg. På de tåget lyckades jag slumra några minuter här och där, och de gjorde nog att jag fixade nästa tåg. 😂
För efter vi hann köpa en kaffe i Göteborg va det dags för sista tåget mot Karlstad där vi sen blev upphämtade och körda till bilfirman där mamma nu står, med sin så snygga bil!

Nu däremot är de dags för lite lunch, innan vi kör vidare till hotellet där vi ska sova inatt. :)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer