Så jäkla duktig!

En halvdag på stan med mina tre små älsklingar, där vi även träffade på tre till finisar. - Senita, Oliver och Neja.

en runda i affärer för att ta en lunch på wokhouse och sen en runda till i affärerna innan det var dags för tandläkaren för Klara, och fy bubblan vad duktig hon va. Så himla stolt över henne, hon var förberedd på att att det skulle slipas ned en tand, det slipades ned två tänder och innan dess fick hon genomgå både bedövning och att laga en tand - hon har fyra missbildade tänder i munnen var av den ena var väl lite väl för att hon skulle ha det så innan den ska tappas så för ett tag sen fylldes den ut och bättrades på, men den hade väl blivit kass igen och hon var inte alls förberedd på att det skulle göra ont överhuvudtaget idag. Så några tårar, mycket kämpande från hennes del så gick hon där ifrån en halv meter längre och såklart skulle hon belönas.

Hon har sen länge trånat efter ett sött gosedjur på Nisses, men jag har väl tyckt att hon har haft för många gosedjur och har därför inte ens tänkt tanken på att hon faktiskt skulle få det. Men idag, idag förtjänade hon verkligen det så idag köpte vi det. Det och en ny väska, för den andra gick olyckligt i sönder idag. Så vi köpte minsann en likadan ;) haha

Vincent och Melissa skötte verkligen sig överlag superbra idag. Exemplariskt när vi var uppe hos tandläkaren så självklart skulle de också belönas - kanske kan de uppmuntra till bra beteende framöver. haha!
Vincent han valde någon form av traktor med skopa, och Melissa fick en fjärrkontroll som verkligen va poppis.
De spenderade även lite pengar inne hos Malin på tiger, där hittade Vincent en avskyddvärd hundleksak i form av en gris och såklart fick lillasyster också en för att jag kände på mig att det skulle bli konflikt mellan Vincent och Melissa. Kanske inte den optimala leksaken nu såhär i efterhand, men barnen va nöjda. haha!

Ikväll var det fotbollsträning för Melissa, Såklart passa vi på att vara hela familjen på sista träningen och det märks så tydligt på barnen att de saknat sin pappa dessa två dagarna nu sen han började jobba. Så fint att se. - helt underbart.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Åhhh dessa nallar med glittrande ögon haha jag dör! Min väns dotter samlar på dessa, tjatet om dessa gnager hål i mina öron ahahhaha
nouw.com/jenniferofhbg
emmamatildaa
emmamatildaa,
Haha jag Hoppas innerligt att hon inte börjar samla på dem, nog för att dem är söta - men alla dessa gosedjur 😂🙈
nouw.com/emmamatildaa
Elisa,
Vad skönt att det gick bra hos tandläkaren. Klart hon skulle få ett gosedjur efter att ha varit så duktig! 😊
elisamatilda.se
Denevigaresenären ,
Så klart att de ska få något de önskar sig när de har varit duktiga! Pappa kommer bli jätteglad när han hör hur saknad han är!
nouw.com/denevigaresenären