SĂ„ fina! 😍

BloggtrÀff

För att inte bombadera med massa inlĂ€gg frĂ„n bloggmiddagen och allt fint vi fick dĂ€r fĂ„r det bli lite utspritt. đŸ˜đŸ‘ŒđŸ»
HÀr nedan finner ni tre otroligt fina armband och en fin berlock att sÀtta i en egen lÀnk.
Under varje bild finns Ă€ven lĂ€nk till Facebook/instagram/hemsida och vad jag tyckte om varje armband/berlock! 😍

En otroligt fin berlock frÄn skogspÀrlan, som förstÀller en Àngel. Denna kommer jag sÀtta i en halskedja och anvÀnda som halsband, dÄ halsbandet jag anvÀnde dagligen innan drogs sönder passar det ju perfekt. :)
I denna lilla ask lĂ„g Ă€ven en liten text som löd "Änglar som krossar cancer!
Mina Ànglar har en speciell glaspÀrla som Àr krossad inuti. NÀr du köper dessa smycken gÄr ALL vinst till barncancerfonden.
Tack för ditt bidrag, tillsammans kan vi krossa cancer!"

Armbandet ovan Ă€r frĂ„n Idas smycken, jĂ€ttefint. Stilrent och funkar bĂ„de till fest och vardags. Ännu har jag inte anvĂ€nt det dĂ„ jag i nulĂ€get inte Ă€r speciellt van att ha just armband dĂ„ Vincent hade en tendens till att dra av dem pĂ„ mig innan.

Armbandet ovan, med grÀddvita kulor Àr frÄn house of dreams och det blev en favorit redan nÀr jag sÄg det. Detta har jag anvÀnt nÄgra gÄnger, de fÄ gÄngerna man inte haft Vincent med sig, och tyvÀrr Äkt av sÄ fort jag kommit hem dÄ Vincent ocksÄ Àr förtjust i armband och velat lÄna ;)

Sist men absolut inte minst Ă€r armbandet ovan som Ă€r frĂ„n ÄnglakĂ€r. Detta fina armband lĂ„g pĂ„ bordet nĂ€r vi kom till bloggmiddagen och hur vĂ€lkommen kĂ€nner man sig inte dĂ„? Jag föll för detta direkt och nĂ„gonstans stod det mitt namn redan dĂ„. Rosa, det Ă€r lite jag. Även om jag inte klĂ€r mig alls i rosa lĂ€ngre sĂ„ Ă€r jag svag för rosa.
Detta armband tĂ€nkte jag matcha till kommande helgs fina tillstĂ€llning, bröllopet vi Ă€r bjuda pĂ„. Tror det kommer göra sig perfekt till min klĂ€nning och förhoppningsvis fĂ„r det sjĂ€lvförtroendet att toppa lite. âœŒđŸ»ïž

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer