Rymmer..

Idag (igår) körde jag till jobbet, med vetskapen om att jag kanske inte träffar mina barn och gubbe förens lördagkväll, om jag har tur att dem är vakna.
Jag visste dock inte med säkerhet, för allt hängde på om jag fick ledig på mitt morgonpass på fredagen, och vet ni. Det fick jag!

Så i förmiddags innan jobbet packade jag och barnen min väska i förebyggande syfte. Jag underlättade för barnen och Roger genom att ta fram kläder och annat till dem. Jag förbereder mig själv mentalt på att inte få träffa barnen & jag bestämde med Roger att ifall jag fick ledigt fick han minsann hålla sig vaken så jag iaf fick pussa på honom när jag kom hem med bilen. Och vet ni, han va vaken och nu sitter jag här i mammas soffa och ska snart sova någon timme innan de är dags att gå upp igen, för tåget det går minsann redan vid 4.30😂🤦🏻‍♀️

Nu undrar ni ju såklart vad vi ska göra uppe så tidigt, jo. Jag ska följa med henne och hämta hennes nya bil så på planeringen idag (fredag) står - åka tåg, åka tåg, åka tåg. Haha! Men de blir nog trevligt ;)

Återkommer med mer senare, för nu tror jag att jag ska försöka sova en stund.

Natti!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer