Rutinultraljud, hur gick det?

Godmorgon fina ni!
Jag ber om ursäkt att jag inte skrev något igår, trots att jag nästintill lovat och folk förväntade sig i med att vi var på ultraljud på förmiddagen. Några har istället skickat sms, snap eller på fb. Vilket för mig betyder mycket, att fråga hur det gick. Och eftersom jag va så himla orolig så kändes det skönt att folk hörde av sig, samtidigt som jag vet att jag hade tyckt det var apjobbigt att folk hörde av sig om det faktiskt inte hade gått bra.

Direkt när vi kom till Csk och kom in till barnmorskan som skulle göra ultraljudet, ja alltså min nervositet. Gash. Jag hade kunnat kräka där och då flera gånger om, så nervös va jag - vilket visade sig två gånger tidigare på förmiddagen för jag mådde verkligen skit. Menmen.
Hon han knappt sätta ultraljudsmaskinen på magen innan hon sa "åh vad långt ner bebis ligger, men där slår hjärtat så fint så" jag kollade på Roger och fick fråga en gång till. " sa du att hjärtat slog?" 🤗🤗 och i samma sekund slog hon på ljudet, så underbart!!!!

Att bebis låg dumt till, ja det gjorde den. Under hela tiden låg bebis längst ner i magen och hade inga direkt planer på att flytta sig. Så mätningarna tog lite tid, men barnmorskan va också envis så efter en tid så gick det att får till mätningarna som ska göras, hjärnan gick att kolla, hjärtat, njurarna och allt annat som ska kollas. Och vet ni, allt såg jättefint ut 😍.

Inga världsbäst bilder vi fick med oss hem, men man ser iaf att det är en bebis och det är huvudsaken.
Direkt när vi hämtade Vincent visade jag bilden och han direkt "bebis" så nog såg man att det var en bebis. Klara hade genomgång med Roger om vad som va vad, och där va inte heller några konstigheter så det kändes jätteskönt att även hon blev nöjd med bilderna på lillasyskonet. 🙏🏼👌🏻

Tänk att dessa två godingar ska bli storasyster (igen!) och storebror 😍 & att vi i augusti blir trebarnsföräldrar. Helt fantastiskt 😍🤗🤗

Nu däremot ska jag gå och fixa lite frukost till våra fina barn. Klara sa för en stund sen att hon va hungrig 👌🏻😁

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer