Rosenserien - läppcerat med smak av röda bär! 😍

Produkterna och inlägget är sponsrat av och i samarbete med Rosenserien.se

I veckan så fick jag ett litet paket i posten från Rosenserien.se, en aningen ivrig och nyfiken men Klara hann först med att öppna och utbrister "åh mamma, vilken söt påse. Där är blomblad i den, får jag den? Får jag det mamma?"

Det var ett av deras läppcerat i smaken Röda Bär, ett svenskt ekologiskt läppcerat. Det doftar väldigt mycket men doftar väldigt gott. Jag har nu använt det i några dagar och mina torra läppar som kommit nu med kylan har blivit mycket bättre. Jag har helt klart blivit såld på det och är så nyfiken på deras andra smaker, speciellt blåbär. Jag har även tagit det på Klara nu igår och idag, för hon som många andra barn slickar sig runt munnen när de är ute och sen svider det. Usch! Så jag hoppas det hjälper för henne med. 🤗

Såhär beskriver Rosenserien läppceraten: Skyddar dina läppar effektivt samt ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende. Innehåller karnaubavax som skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt. Kan även användas runt munnen mot torr och narig hud och på t ex torra nagelband.

Finns i fem smaker: jordgubb och tranbär (dessa två är miljömärkta med Svanen) lavendel, blåbär och röda bär (hallon, jordgubb och röda bär). De tre sista är nyhet september 2016.

🎀

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

arvidssontove
arvidssontove,
Har veckans blogg på min blogg, vore kul om du ville delta 😃
Fortsatt ha en trevlig kväll!
nouw.com/arvidssontove
emiliagustavsson
emiliagustavsson,
Har precis startat igång en veckans blogg tävling, vore kul ifall du skulle vilja delta!<3nouw.com/emiliagustavsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229