Rosenserien - fina foten!

Samarbete

Inlägget är i samarbete och sponsrat av Rosenserien

För ett tag sen hade Rosenserien ett inlägg på Facebook om att dem sökte "testpersoner" till en mirakelkräm dem skulle testa. Jag ville ju givetvis testa detta och gjorde ett försök till att komma med och tänkte att mina fötter kanske skulle få lite kärlek av denna mirakelkrämen. Såklart var där ett stort tryck och ansökningarna blev många, men jag fick respons från dem och istället för att testa denna mirakelkräm så blev jag erbjuden att testa lite andra produkter som då skulle hjälpa mina stackars fötter.
En vecka senare fick jag hem ett paket från Rosenserien innehållande; Fotkräm, vegetabilisk tvål, kroppspeeling och hudkräm.
Jag är så himla dålig på att komma ihåg att ta hand om mina fötter, eller vad det nu kan tänkas vara på kvällarna, bara ett exempel är att jag har i 3veckors tid tänkt att jag skulle måla naglarna men dem är lika omålade fortfarande. Haha.
Men iaf, jag provade att göra som det stod på lappen jag fick med. Jag smorde in fötterna i tvålen och satte påsar på fötterna, sen på med strumpor. Vet ni hur svårt det är att gå med tvål i plastpåsar? Haha. Bambi på hal is, javisst!
Men jag satte mig tillbaka lutad i 25minuter och lät det verka, därefter sköljde jag av det, torkade torrt och sen smorde jag in med fotkrämen. Redan efter andra dagen (kvällen!) kände jag otrolig skillnad, mina torrsprickor hade nu lagt sig nästan helt, och hela foten var mjuk och skön. Wiho!

Jag glömde bort det några dagar och foten blev skrovlig igen, men denna gången chansade jag på att bara ta på fotkrämen på kvällen när jag gick och la mig och vet ni vad? Foten var mjuk och fin på morgonen. Så lätt att det är en favorit. :D
Jag har bara provat peelingen en gång, där tog jag även på armarna och det kändes bra. Ett stort plus är ju att det luktar ljuvligt. Provade även hudkrämen, på armarna och i ansiktet men fick efter en stund gå och tvätta av mig i ansiktet för av någon anledning svullnade kinderna upp lite och de brände i ögonen. Försvann direkt när jag tvättade av hudkrämen så förmodligen tyckte inte mina kinder om den, haha. Ska testa igen en annan dag, kan ju varit en tillfällighet. Vet dock att jag just i ansiktet är väldigt känslig så oftast funkar bara miniderm just i ansiktet.

Just nu får du 50kr rabatt om du använder rabattkoden WEB60, rabatten gäller året ut. :)

Här är några bilder på min ena fot. Den är inte helt helt bra, men såååå mycket bättre och jag har inte ont längre! :D Regelbunden fotbehandling av dessa produkter kommer göra susen!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Samarbete
  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Linda,
Vilken skillnad vad härligt att det fungerar! Nu ligger ditt länkbyte uppe hos mig;)
hummingbird.blogg.se
Tilda Barkselius,
Åh vad härligt att den funkade så bra!
tilda.vione.co