Rörigt inlägg - check! ✌🏻️

Onödigt vetande, Familjen ?

Måndagen börjar lida mot sitt slut, och jag borde sovit för någon timme sen. Men här ligger jag och funderar en massa istället. ✌🏻️

Idag har jag och lilleman varit på äventyr i Vinslöv, träffat nästan hela kompisgänget och deras fina mammor.
Det är så himla mysigt och trevligt på dessa frukostträffar, och det är så kul att se hur alla bebisar utvecklas för varje gång vi ses. Hittentills har det varit varannan vecka, vi får väl se om de fortsätter med det eller hur det blir. Supermysigt i alla fall och jag ser alltid fram emot det, kul med att komma hem till alla och se hur alla har de. ☺️ idag va vi hos Julia och Aston och där stannade vid framemot klockan 15, sen körde vi hem till svärföräldrarna för att hämta hem syrran som var där och busade i det fina vädret.
Lagom mallig över att hon hade sovit över där. Hihi.
Stora tjejen som själv frågade ifall hon fick sova där, och hade hon fått bestämma hade hon sovit där redan från i lördags. Men hon somnade innan vi körde hel, ute dessutom så därför fick hon följa med hem. Dock hade hon nästan blivit sur på Roger dagen efter (han tog barnen och jag fick en skön sovmorgon😍) och menade på att hon skulle ju sova hos farmor och farfar. Haha.
Aja.
På eftermiddagen blev det mys och lek med båda barnen, kyckling till middag och popcorn i soffan när båda barnen hade somnat 🙈.

Har jag berättat att Vincent numera gör allt i sin makt för att komma åt det Klara sitter och leker med? Speciellt pärlor eller små pusselbitar, sånt som han absolut inte ens aka komma i närheten av. 🙄 men framåt kommer han, bara han vill 😂.

Nej nu ska jag nog försöka få någon timmes sömn. Känns dock väldigt konstigt att inte ha Vincent bredvid sig. Får se vem som sover sämst, jag eller han? 🙈
Han äter ju inte längre på nätterna, men han har ju tendens till att vakna ändå. Men man kan ju alltid hålla tummarna på att han sover största delen av natten i sin vagga iaf. :)

Natti fina människor! 💕

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer