Premiär för flaska!

Ligger och sniffar på vår älskade lilla bebis. Känner att jag inte fått min dos av honom idag då jag knappt haft honom. Märklig känsla men de är klart Roger med ska få mysa och kela. Haha!
Så nu försöker jag ta igen det☺️

Har varit och tränat ikväll, tänkte först avboka igen (hann inte me träningen med Lina i torsdags i med att jag var på begravning och innan vi var hemma alla så var passet redan påbörjat). Men jag gav mig fasiken på att jag skulle iväg trots att jag var trött och trots att jag insåg att det skulle krocka med maten till Vincent.
Hade ju utpumpat i frysen sen innan så ikväll fick han sitt första mål på flaska. En stolt storasyster mätte mig i dörren och sa "jag fick mata Vincent, helt själv" 😍 det är något hon sett framemot så de värmde gott i hjärtat!

Passet var ett mördarpass, iaf om man som jag är totalt otränad. Så jag hoppas att jag inte får allt för mycket träningsvärk till imorgon. Vill gärna kunna gå 😂

Tror Vincent hade saknat mig med faktiskt! Han riktigt höll tag i tröjan på mig, underbart! 😍😍👶🏻

Men med detta säger jag godnatt. Laddar för 3månaders sprutor på BVC imorgon. Gah. Tur att Roger ska med iaf, hatar verkligen att se mina barn få ont. Kommer börja gråta själv, vilket jag gjort när Klara fått sina sprutor. Trots att det har varit Roger som hållt.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer