Polhus.se leverar lekstugor & en varm bastu!

inlägget är i samarbete med polhus.se

Kommer ni ihåg att jag för inte allt för längesen skrev ett inlägg om lekstugor och hur sugen jag var på att införskaffa det till barnen detta året? Om inget kan ni alltid klicka in HÄR och friska upp minnet lite.
Jag har i alla fall inte kunnat släppa tanken på dessa otroligt fina lekstugor och tjatar var varannan dag i hopp om att Roger ska bli iaf hälften så intresserad som jag är. Visst är det kanske inte prio ett just nu, men hur kan man inte vilja ha dem liksom?!

Eller ja, det är väl inte så att intresset inte finns där från Rogers sida, mer kanske att mitt intresse är bra mycket större. Haha!

Jag vill i alla fall återigen lyfta fram sidan POLHUS.SE och deras fina lekstugor. Det är ju inte bara lekstugorna som lockar mig på denna sida, jag har hittat andra fina saker som hade kunnat passa perfekt i vår trädgård, så som en badtunna (som jag vet att jag delar suktandet efter med Roger.) Och hur fräckt hade det inte varit med en bastu? Nu kanske det hade passat bättre på en tomt nära en sjö, eller hav. Men drömma kan man väl och fixar man en stor pool på det är ju det problemet också löst inte sant? ;)

Planen är i alla fall att införskaffa en lekstuga till våren, så långt är vi överrens. Frågan är bara vilken och vad vi ska ha för syfte med den förutom att barnen ska leka i den såklart.
Åh, jag ser framför mig - hela sommaren med underbara sommarkvällar. Barnen leker, och leker. Och allt är frid och fröjd. visst får man drömma? ;) Men lite så är det väl, våra barn leker bäst ute - där är större yta och man tetas inte riktigt lika mycket med sina syskon och då automatiskt blir det roligare att leka. Så en lekstuga, det är ett MÅSTE!
Tänk att få bygga ihop, måla och fixa tillsammans. Tänk att barnen ska få vara med och bestämma, kanske inte färgen då jag vill ha den i samma färg som huset. Men insidan, och att möblera, köpa inredning och allt till denna fina lekstuga. :D

Infogar ännu en gång bilder på favoriterna på hemsidan. Klicka in där ni också och se om ni hittar något som kan piffa upp er trädgård eller så i sommar! :D wiho.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Polhus gör de mest underbara små lekhus för barn. Det ena finare än det andra.
kamillaskamera.com/