Pojke eller flicka?

Hej finisar!
Idag går vi som sagt in i vecka 20, känns som tiden gått snabbt samtidigt som jag vissa dagar tycker varje dag känns som en evighet.
Jag vill att tiden ska gå långsamt för att jag ska kunna njuta lite extra av de två fina barn vi redan har, att jag ska hinna med i deras utveckling och allt dem gör. Men en annan del av mig vill självklart att tiden ska rusa förbi och nu nu nu bli augusti och att vi får möta den nya personen som ska vår sjätte familjemedlem (ja, Klara skäller på mig om jag inte räknar katten😂)

Veckan är äntligen kommen, veckan där vi återigen ska få se det lilla livet. Roger och barnen var förvisso bara sett bebis på ultraljudsbild, medans jag har sett bebis i aktivt tillstånd också.
Jag har så många olika känslor, jag är så rädd för att bebis inte ska må bra, ännu värre inte leva. Sen ska det självklart bli spännande att se vad det är som gömmer sig där inne, är det en flicka eller pojke? Vill bebis visa, eller får vi gå i ovisshet?

Jag vet att många tycker att man inte ska kolla, att det är tramsigt att man vill veta det innan. Men jag känner att jag vill veta, och ännu mer denna gången (fast att det är lättast denna gången eftersom vi har allt i flickuppsättning och pojkuppsättning) men jag vill veta. Framförallt för Klaras skull.
Innan har hon varit så inställd på att det blir en lillasyster. Något annat finns liksom inte på kartan, men vi har gång på gång försökt berätta för henne att det faktiskt kan vara en pojke. Ännu en lillebror. Och nu, ja jag tror hon blir nöjd med vad det än är. Hon har vant sig vid tanken av att det kan vara en lillebror som gömmer sig.

Har ni kollat könet på bebis i magen? Varför, varför inte? Berätta gärna.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Ja det gjorde vi, för att jag var nyfiken 🙈
nouw.com/jenniferofhbg
camillahedberg
camillahedberg,
Vi kollade med vår dotter i magen, nyfikenheten var alltför stor för att låta bli 🙈 Men denna gång kollade vi inte. Vi ville "prova på" att inte veta. Jag är fortfarande nöjd med det beslutet men sambon börjar bli bra nyfiken nu 😆
nouw.com/camillahedberg
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Spännande!! 😃 Jag tror på en liten flicka 😃
nouw.com/angelicaelversson