Påskkärring & halsont.

Hej alla fina!
Här ligger jag, en aningen nedbäddad och hoppas egentligen att jag ska kunna somna om bredvid katten men så blir nog inte fallet.
Natten gick hyfsad, vi hade en som gick bredvid så halva natten jobba jag, ja jobba gjorde vi ju men vissa av besöken blev bara jobbigt och vi skulle storma in 3st. Räcker gott och väl med en många gånger när man är två. Haha! Men iaf, min rygg sa ifrån vid morgonrundan och då ville tydligen hostan också göra sig hörd så jag tig beslutet om att vara den som va "lat" sista timmarna. Men tro inte att jag latat mig, Nejnej. Magmusklerna har fått jobba och halsen den värker som in i bara helsike. 😑😑

Jag va hemma strax efter halv 8 och passade på att bädda ner mig i soffan en stund, planen va egentligen att inte sova förens efter Klara va lämnad på påskfesten men eftersom hela familjen sov när jag kom hem så fick jag passa på. 🙈 vid 9 blev jag väckt sen förvandlades Klara till en söt påskkärring som glatt gick till dagis. 😍 lilleman skulle såklart också ha fräknar och röda kinder och blev helt överlycklig över detta.

I detta nu är Roger och barnen ute, och jag ligger i sängen och myser med vår extremt spinnande katt. Regnet öser ner och har gjort så länge dem har varit ute men barnen stortrivs så det är tur de har en pappa som offrar sig för dem ;) haha!

Ikväll/inatt blir det ytterligare en jobbenatt. Jag hoppas på mindre hosta och mer energi. Vet dock inte riktigt hur det ska gå med tanke på att jag bara sovit några timmar, men det löser sig alltid. En natt med fart hade kanske varit något? 🤔 då känner man ju inte att man är trött iaf! Haha

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så fina de blev! 😃
nouw.com/angelicacarlsson