På plats! :D

Hej alla fina.
Klockan är nu 18.00 och äntligen är det dags, det vi länge väntat på.
Bloggmiddagen på Clarion Grand Hotell i Helsingborg. Stunden är kommen då vi alla ska sitta ner, äta god mat, lära känna varandra och dela med oss av kunskaper, inspo och allt annat mellan himmel och jord.

På plats har vi utöver mig;

Jennifer
Marica
Madeleine
Sofie
Angelica
Linda
Manella
Johanna
Lizette
Jasmine
Marie
Rebecca
Och vår fantastiska fotograf Olivia


Hoppas er kväll blir lika bra som vår, bilden ovan är på min outfit för kvällen, mer bilder kommer upp så fort vi fått bilderna från Olivia, för ikväll har vi fokus på varandra inte på att sitta bakom telefonen/Kameran. :D

Inlägget är tidsinstället. :)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Hoppas ni får en underbar kväll 😃nouw.com/taazzsih
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Ha så roligt!! 😊 Så fin du är!! <3 nouw.com/angelicaelversson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Igår & idag ;)

Allmänt
Hade gjort ett långt inlägg igår, men tydligen ville det inte vara med för nu hittar jag verkens det på utkast eller publicerade. Tråkigt när man för en gångs skull fått ihop lite vettigt ;)Sammanfattar bara gårdagen då det känns meningslöst att försöka skriva något liknade och bara bli missnöjd! 
Vi var hos ögonläkaren igår med Klara, hon skötte sig superbra och vi fick både bra ovh lite mindre bra resultat. Synen har bättrat sig, men skelningen är den samma, och har även blivit lite värre på Långt håll. Klara är jätteduktig på att "blinka tillbaka" sitt öga, men ibland och framförallt på långt håll fungerar det inte riktigt. Menmen! Fortsatt lappbehanling tills vidare ovh ny tid om 3månader.
Vi spenderade dagen tillsammans med Emma och lille Elias, mysigt och traggigt! ;)Och när Emma och Elias hade åkt hem, kom Nina och Olivia in och lekte en sväng, full fart och massa bus. Haha!
Loppan somna tidigt och jag & mannen fick en mysig kväll tillsammans framför tven, trötta och eländiga ;) 
Idag har vi umgåtts med Lova ovh Lina, vi körde in till mark i morse ovh handlade saker så vi kunde fixa två finfina pepparkakshus. (Y) och när det var dags för middagssömnen så åkte Lina och Lova hem och jag och min loppa gick ut och gick en runda med vagnen. Skön väder, så det blev en härlig promenad. Dock somna mitt sällskap ganska fort ;) haha!Nu däremot ska jag försöka samla krafter för att busa resten av dagen.


Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer