Oktober - Nystart!

Allmänt
Kände att det var dags att skrota den gamla bloggen nu när min domän ändå lider mot sitt slut, och med det innebär det att den kommer bli inaktiv men ändå finnas kvar ifall jag någongång skulle få för mig att starta upp den igen. Toppen! Jag har i perioder bloggat mer eller mindre. Väldigt lite och väldigt sällan på de sista åren. Det var nog en grej jag gjorde i skolan, gymnasiet och högskolan. Livet såg annorlunda ut, där hände kanske mer och det fanns mer ork och energi till att sätta sig vid datorn och skriva ner sina tankar, funderingar och galna saker man gjorde.
Eller?
Jag vet inte, men jag vet att jag någonstans ibland behöver skriva av mig och eftersom fingrarna går snabbare på tagenterna än vad pennan gör på pappret så kanske det rentutav blir att jag återupptar bloggande.
Kanske mest för att själv kunna hålla koll på sakerna vi hittar på, milstolar i livet och andra bra saker som faktiskt kan vara bra och kunna kolla tillbaka på.
Mycket om Klara dokumenterar jag ju i telefonen, men om den skulle lägga av och jag inte hinner spara? Dessutom förknippas inte alla bilder med texten jag skriver i anteckningar. Så egnetligen, hur ska jag vet om 2år när bilden är tagen och vad som hände just den dagen?

Egentligen borde jag inte ens skriva nu, jag borde sova för imorgon ringer klockan tidigare än vanligt. Rätt sjukt egentligen efter jobb hela veckan och på min lediga helg att jag frivilligt ställer klockan på 04.00 för att åka till Ullared, och slösa pengar. Gash!
Trött av bara tanken, och får panik av tanken på att där kanske är mycket folk. Ahhh!

nu ska jag snartkrypa ner i sängen, men först ska jag gå in och pussa på vår lilla skatt och lägga täcket på henne. Hopplösa hon vill ju aldrig ha de på sig men vägrar man å andra sidan ha pjyamas så har man inget val att ha täcke! Ett stort plus är att jag fick ett sms av mitt hjärta. Han är påväg hem och det innebär att jag får en puss innan jag hamnar i drömmarnas värld <3 En bild säger tusen ord, men just för tillfället har jag inga bilder som vill ladda upp. Dålig täckning och trötta ögon.
NATTI!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer