Ögonoperation.

God förmiddag!
Här har det varit full fart sen klockan 7 när jag inte längre kunde lura Vincent att ligga kvar i sängen. Haha men man ska nog vara glad för det lilla för han ville egentligen upp redan vid halv 6.. 😴.
Det har varit trångt i sängen inatt, båda barnen och katten har legat inne hos oss. Så att kroppen är öm, ja det har ju sin förklaring för man har legat som en kratta. 😑 men tänkte sträcka ut mig sen när Vincent ska sova middag. 🙋🏼

I tisdags va jag och Klara hos ögonläkaren och hon skötte sig så himla bra, bättre än vad jag någonsin kunde ha tänkt mig. Så stolt ca jag över henne, och hon var själv väldigt nöjd över sin insats och märkte att vi tyckte hon va superduktig. Som belöning fick hon välja en glass (standard enligt Klara när vi varit hos ögonläkaren)🙈😍.

Och precis som sista bilden visar blir det förmodligen en operation lite längre fram på tösen. Fick med denna hem för att kunna förbereda henne, kunna gå genom vad som händer innan, under tiden och efter.
Läskigt, men samtidigt tycker jag det är bra att dem gör de innan skolan, innan barn hinner bli elaka mot henne för att hon skelar.

Sen hade jag nog egentligen hoppats på att dem inte ville göra operationen, att skelningen skulle bli bra av sig själv (fast jag vet att den inte blir de eftersom hon tyvärr fått exakt samma som mig). Vill inte att hon ska behöva genomgå en operation, genomgå smärtan och allt. Jag har gjort det, och fast jag var 18år så tyckte jag det var hemskt. Så jag hoppas hon är modigare än sin mamma, för jag var en vekling ;)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Christer,
Barn är oftast duktigare än vad man själv tror de ska vara, ibland tror jag det är vi vuxna som är så nojiga i onödan .
Hoppas allt går bra med operation och allt..
www.christerholm.nu