Nytt år, nya möjligheter och en kopp med kaffe! 👊🏻

Kvällens Fina ni!
Hur är det med er idag? Med mig är det bra förutom att jag är trött och fasar för natten på jobbet. Bokade tid på Vc imorse när jag kom hem, efter många kämpiga nätter får måendet till Vincent nu få ett slut, så vi bestämde oss föe att åka iväg med honom. Fick tid klockan 10.15, så hann sova lite mer än en timme innan det var dags att åka till stan med lilleman.
På vc trodde läkaren att han hade förkylningsastma. Nej för de har jag ju inte trott sen han va liten, en käftsmäll gång på gång när där inte är någon som trott mig. Men ja, återstår och se om det gör någon nytta med astmamedicinen eller inte. Uppföljning om en vecka, så jag håller alla timmar och tår för att de hjälper honom!
När vi kom hem blev de några timmars sömn efter lunch, men nog inte tillräckligt så nu tänkte jag hälla i mig lite kaffe i hopp om att jag ska pigga på mig 😂

Har ni haft en bra start på det nya året? Vår start har varit sådär, med för lite sömn och mycket skrik. Men förhoppningvis är de påväg att vända, annars blir de någon annan lösning.

Senare ikväll kommer ett inlägg om en av våra favoritprodukter här hemma!
😍😁

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Det får gå, tar en dag i taget 😊
En dejt snart för lite planering av bloggmiddagen? 😊❤⚘
nouw.com/jenniferofhbg
emmamatildaa
emmamatildaa,
Bra ❤️ ja det tycker jag. Jag jobbar helgen, sen är jag långledig i 9dagar, så där borde väl vara någon dag vi kan få till kanske? 😃 kn ju höras på messenger 😊
nouw.com/emmamatildaa