Nystart & snygga fransar! 👌🏻

Hej fina ni. Nu är det ett tag sen jag kikade in här och jag vet att överlag har jag varit frånvarande och oaktiv av många olika anledningar. Jag har dock bestämt mig för att göra ett nytt försök att bli aktiv, att brinna för bloggen. Men för min egen skull, som jag skrivit innan inte för att få så många läsare som möjligt, eller bli så omtyckt som möjligt. Tanken är inte heller att jag ska överrösta varje dag med 50inlägg och att hela mina vänners flöden blir fulla av mina inlägg, men de kommer bli fler, det kan vi väl säga iaf.

Nåväl, nu börjar min långledighet lida mot sitt slut och imorgon går jag på två nätter. Därefter blir det en helg tillsammans med familjen med kalas och liknade, om lilleman och Roger har piggat på sig innan dess. Annars blir planerna annorlunda. Men men, det får vi se helt enkelt.

Jag hittade ett filter på snapchat som gjorde att fransarna långa och jag är sååååå sugen på att göra fransarna. Va sugen innan och det gjorde ju inte saken bättre att man kände sig lite snyggare med det filtret.💁🏼

Avslutar med en bild på mig och vår lilla prinsessa. Som jag älskar henne ❣️
Godnatt
🎀

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

TesseSun-shine
,
Ni är såå fina..😉😍💝 Älskar din blogg Emma..😘👄