Nystart!

Hej på er alla finisar!

Såhär mitt i natten ligger jag sömnlös, men jag har inte en aning om varför egentligen då jag är supertrött & borde sovit för längesen.

Lägg telefonen tänker ni, ja... det gjorde jag. Snurra och hade mig, va uppe och kissa och drack lite vatten och försökte sova igen. Funka inte och så låg jag och tänkte på vad jag gör om dagarna, förutom jobbar och umgås med familjen (och allt som hör till där).

Ingenting kom jag fram till. Jag gör ingenting speciellt som jag har som intresse eller likande. Och det är lite tragiskt om man tänker efter. Men hinner jag med något? Vill jag ha något att göra.

Ja de är klart jag vill, men de är nog mer - hinner jag?
Vad mår jag bra av och vad ska jag göra?


Jag tänker såhär, att under tiden jag funderar ut det och sätter en stund varje dag till mitt intresse så är det dags att ta upp bloggandet igen. Det är kanske inte ”inne” att blogga då det mest är Instagram och tiktok som gäller men jag kände och har alltid känt att jag mått bra av att blogga. Skriva av mig, dela med mig av livet och min fina familj. Så sagt och gjort.
Med detta inlägg välkomnar jag er tillbaka till min blogg - hoppas ni är här för att stanna 🤩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Du ska göra det DU mår bra av😁
nouw.com/jenniferssynpalivet
bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,
Jaaa! 😍 nej kanske inte bloggandet är det som är mest inne men låt inte det hindra dig 😊 jag älskar att läsa om din dag och familj 🌸❤
nouw.com/bettinaliljeqvist
IP: 82.99.3.229