Nya utmaningar väntar på oss..

God kvällens och god fortsättning på er.
Här har det varit tyst, och vet ni. Jag har njutit av varje sekund av ”jullovet” med barnen. Inget plugg, ingen skola, inget dagis och Roger har inte jobbat.

Att vi lyckade dra på oss sjukdom dagarna innan julafton resulterade i att vi återigen fick stanna hemma och fira julen i vår ensamhet. Vi hade varandra och det är det viktigaste!

Det nya året firade vi in med Senita, Martin och barnen. I övrigt har vi myst, lekt och busat dagarna i enda.

Jag och Roger unnade oss en övernattning på hotell fredag-lördag. Bestämdes lite hastigt och lustigt men mysigt och välbehövligt, att tanka lite ny Energi och starka förhållandet inför en ny utmaning är ju inte fel.

Imorgon, eller egentligen på onsdag börjar ”kampen” Roger tar nästan över lämning och hämtning helt i januari månad då jag börjar min praktik imorgon. Det innebär också ett nytt steg för mig, som varit mammaledig väldigt längre. Nu ska jag upp tidigt, köra iväg och dessutom jobba både helg och kvällar. Humf!


Kristianstad tog inte emot studenter de första fyra veckorna, men tack och lov gör dem det de andra två praktikperioderna. För att pendla 1,5h enkel resa varje dag, det kommer om något slita på både mig och allt. Att behöva gå upp så pass mycket tidigare, köra när de är mörkt och ”jobba” ett helt pass. Men vet ni, jag kommer fixa de galant. Roger kommer fixa de superperfekt och barnen får helt enkelt bara gilla läget, det är ju inget som kommer bli vardag föralltid. För i Halmstad ska jag minsann inte söka jobb 😂🤭

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Spännande 🤩 du/ni kommer fixa det galant. Blir såklart en omställning för hela familjen när de är vana vid att du är nära till hands men det kommer bli så bra så 😘
nouw.com/taazzsih