Nya rum!

Kvällens!
Vissa stunder leker barnen hur bra som helst, både tillsammans eller var för sig. Oftast tillsammans nu för tiden, för är det inte på Klaras rum så är det bland Vincents leksaker. Ja och där hör ni själva hur dumt det egentligen låter.

Vincent har och har haft sen han föddes sina leksaker i storarummet, och lite i köket och lite här och var. Men de är inget som har stört verkens honom eller någon annan för oftast har han lekt där vi varit och det är ju för det mesta vid soffan eller köket.
Men under en period nu så har Klara bjudit in honom till sitt rum, dem har lekt tillsammans och så vidare. Sen vissa stunder/dagar får han absolut inte vara där. Och självklart ska det få vara så, MEN hur förklarar man för en lillebror att nej du får inte vara med och leka nu, medans storasyster alltid kan komma och störa för han har sina saker där alla vistas? 🤔
Nja.
Vi har funderat fram och tillbaka och kom väl fram till för ett tag sen att Klara skulle få ett annat rum, och Vincent sen i sin tur får Klaras.

Längre än så har vi egentligen inte kommit förens idag. För behovet av en uppfräschning eller vad man ska kalla det av "mitt stökiga rum"- som det varit sen vi flytta in.. Det finns iaf och vi har pratat om att Klara ska få vara delaktig i både färg och bestämma tillsammans med oss.
Men idag gick det inte längre, lilleman fick panik och jag därefter. Sagt och gjort. Jag började tömma rummet som ska bli Klaras framtida, frågade henne om hon va villig att ha ett nytt rum vilket hon mer än gärna ville, så nu är vi i full fart att tömma garderoberna där inne så vi kan få ut dem, sen ska alla grejer som är där få en plats innan vi kan flytta in Klaras saker.

För hon, ja hon va nöjd med hur där ser ut just nu, så änsålänge får det vara så som det är så får vi ta det sen till hösten/vintern någongång. För göras om, ja det ska där ;) haha.
Men det ska bli kul att få ha vars ett rum till våra hulliganer. Ett rum där dem faktiskt kan stänga om sig och bara få vara själva om dem vill. Behovet av de finns väl inte direkt hos lilleman än, men snart så. Tiden går så himla fort. Ett stort plus är att man slipper att ha ALLA leksaker i soffan, även om där kommer vara lite. Haha

En del av rummet, Wiho. Tre av dessa fem garderober är faktiskt flyttade!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Jag ska skapa en tidning för bloggare, behöver nu hjälp med namn! Blir det ditt namn, vinner du första intervjun ✨👌
nouw.com/bolmgren
Saramadelene
Saramadelene,
Veckans blogg är nu avslutad kolla om just nu va vinnaren <3 lycka till kram
nouw.com/saramadelene