Nya godingar till telefonen!

Inlägget är i samarbete med skalhuset.se

Är du precis som jag en sån som gärna vill ha ombyte och vill byta skal på din telefon oftare än vad man egentligen bör? Jag hade gärna haft ett skal i veckan att byta med och vad passar bättre än att ha söta, fina skal?

Denna omgångens beställning från skalhuset.se blev två jättefina mobilskal till min Iphone 8.

Just denna gången var jag ute efter att prova de mjuka skalen, då förra beställningen bestod av ett hårt mobilskal och ett fodral. Nog för att dem också va fina, och passar mig som handen i handsken så kändes det bra i handen med ett mjukt och ett skal som inte glider av handen lika lätt.
Hur fina va inte dessa? Det med enhörningarna va bara för söta och Klara sa direkt. "åh mamma, sånt skal vill jag med ha till min telefon (leksakstelefon)" Tyvärr är det inte samma storlek så tack och lov fick jag behålla det själv ;) och det andra skalet. Vilken dröm! Att spegla den rosé färgen genom är helt enkelt något jag kan vänja mig vid - supernöjd. Nu är det bara skärmen som ska fixas, den fick sig en smäll på min födelsedag. Rakt ned i golvet på hemköp åkte den, och lyckligt ovetandes för stunden va att det var telefonen som sprack och inte skyddsglaset som jag så fint satte dit för ett tag sen.. Aja. det kunde varit värre. Men det rekommenderar jag alla iaf, som inte redan har skyddsglas. KÖP DET och samtidigt, klicka hem några söta skal till din telefon. Du förtjänar det.

Inte nog för att det är enkelt att klicka in en beställning på nätet - det var otroligt snabb leverans på skalen vilket såklart gjorde mig extra glad för då kom ju godingarna hem till mig tidigare än vad jag faktiskt hade förväntat.

Vilket av skalen är din favorit?

Vad har du för telefon och vad har du för skydd? Använder du dig av skal eller fodral? Jag har lite kluven där, jag tycker ju om att ha skal. Tycker det är smidigare att hålla i, det stör inte när man tar bilder och det visar upp den fina färgen på telefonen lite mer. Men sen är jag ändå väldigt fäst vid just fodralen eftersom jag är så fruktansvärt klumpig och tappar telefonen titt som tätt. Men visst, det är längesen nu, kanske vågar jag på mig att ha dessa skal ist. Dem skyddade ju trots allt lite framtill också. Inte så mycket som ett fodral såklart, men mer än dem hårda skalen som slutar precis innan framsidan tar till.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer