Nya bestick 👌🏻🎀

I samarbete med Twistshake fick vi härromdagen hem bestick i rostfritt stål från deras nylanserade serie - tableware. 👌🏻 Vincent fick välja färg eftersom dem i första hand va tänkt till honom och hans utveckling inom just att äta själv.
Han trånade efter besticken redan i fredags men eftersom vi knappt va hemma i lördags och igår var det kalas så passade det bättre att prova dem idag.

I deras tableware serie finns två olika uppsättningar av just äta själv - bestick. En från 6månader och dessa från 12månader. Vi valde de i rostfritt från 12månader, mest för att lilleman självklart vill ha likadana bestick som syrran. 👌🏻

Bilderna är tagna från Twistshake's hemsida.

Såhär står det på Twistshake's hemsida om besticken;
Twistshake’s äta själv bestick har korta skaft som är perfekt anpassade för små barnhänder. Vår soft touch yta är framtagen för att ge bra stöd utan att glida. Den perfekta serien att lära sig med helt enkelt! Alla äta själv bestick har en praktist kant som avslut för att hindra dem från att glida ner i maten.

DETALJER
💙BPA, BPS och BPF-fri – säker för ditt barn och tryggt för dig
💙PP & TPE - plast – tillverkad i förstklassiga material
💙Soft Touch – en skonsam och ergonomisk yta för bästa grepp
💙Sked, gaffel och kniv – komplett set
💙Passar barn från 6 månader
💙Säker för diskmaskin i övre facket

Vincent gav dem tummen upp och hade absolut inte tid att vara med på bild 😅

Med koden Emmamatildaa20 får ni 20% på hela sortimentet så passa på att beställa bestick, tallrik eller en ny flaska till din plutt 😍👌🏻, värt att också veta är att koden för 40% gäller inte längre.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,
familjennordberg