Ny vecka, ny tag - đŸ’©

Familjen ?, AllmÀnt, Emma-Matilda ??

Godmorgon vÀrlden!
Ny vecka, nya tag?
Ja den instĂ€llningen ska jag i alla fall ha med mig hela dagen. đŸ‘đŸ»
Vi har varit vakna en stund och det Àr redan full fart, Vincent han jagar katten idag. Vet inte vem som har roligast, men troligtvis Vincent eftersom katten gÄr undan emellanÄt, men sen kommer han fram och buffar pÄ honom igen sÄ dÄ fÄr han faktiskt skylla sig sjÀlv att Vincent springer efter igen. Haha!
Förberedde en maskin med tvÀtt igÄrkvÀll, hör hur den Àr inne pÄ slutspurten sÄ de blir stt hÀnga upp den innan det blir frukost för oss och sen dags att göra vid sig. Idag ska vi till Kristianstad och sjukhuset, Vincent ska trÀffa allergilÀkaren.
För er som inte vet sökte vi akut ned Vincent nÀr han var en mÄnad gammal, dÄ slog han sig sjÀlv i huvudet, han va helt röd/prickig pÄ hela kroppen som inte va hormonprickar, varm och allmÀnt slö. NÀr han inte gick upp i vikt pÄ en vecka blev vi skickade till akuten dÀr dem trodde de var mjölkproteinallergi. Vi slutade med mjölk, allt blev bÀttre. De gÄnger vi Ätergick för att prova blev han prickig och fick ont i magen och bajsa sÀkert 25gÄnger/dag. SÄ vi höll upp igen. Sen provade jag att jag började Àta mp, det funka och sen introducerade vi Àven honom nÀr han va ett halvÄr. Vi tyckte det gick bra, men hans mage har varit lite sÄdÀr ÀndÄ, och fÄr han i sig för mycket av mp sÄ blir han orolig i magen och bajsar massor..
SĂ„ nu har vi sen en vecka tillbaka, lite mer sjĂ€lva bytt ut ersĂ€ttningen pĂ„ kvĂ€llen mot mjölkfriersĂ€ttning sĂ„ fĂ„r vi se hur de gĂ„r, och vad som hĂ€nder. Tanken Ă€r vĂ€l ocksĂ„ att byta ut gröten pĂ„ morgonen eftersom de Ă€r en sĂ„ pass stor mĂ€ngd. NĂ€r han Ă„t mjölkfritt fick vi alltid ge katrinplommonpure, varje dag för att han skulle kunna bajsa. Tittar han pĂ„ katrinplommon nu bajsar han ner sig. 😂

Mycket prat om bajs, sorry! Haha.
Men för mig, ja det Ă€r absolut inget konstigt alls att prata/skriva om de. Den spĂ€rren försvann nog i samband med att jag blev mamma 😅

Aja, nu ska jag gĂ„ ner och hĂ€nga upp tvĂ€tten, Sen Ă€r det frukost. Klara önskade rostemacka och jag, ja jag önskar en god smoothie! đŸ˜đŸ‘ŠđŸ»

Ha en fin dag alla 🎀

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Hoppas det gĂ„r bra pĂ„ sjukhuset! Vi kan vĂ€l ses snart? 😄
sofiethufvesson.vimedbarn.se
Miss tosse queen,
Hoppas det gĂ„r bra 🌾
misstossequeen.se