Ny omgång - öppet & ärligt!

Måndagkväll & en bra helg har passerat.
I lördags hade jag och Senita en dejt på Väla, tanken va att vi skulle hitta vars en klänning till kommande bröllop i augusti.
Vi hitta många klänningar, men inga som klaffade direkt och sen av någon anledning styrdes vi hela tiden in på att gå till barnkläderna 😂🙈

Vi fick inte med några klänningar därifrån & jag fick verkligen ett ”uppvaknande”.

Min viktresa har gått neråt, och jag har mått så jäkla bra. Byxor som blivit förstora, tröjor som sitter bra. Jag har inhandlat nya kläder osv. Och framförallt har jag mått sjukt bra.
MEN de senaste veckorna har det gått utför, jag har krängt. Inte tänkt mig för vad jag stoppat i mig, jag har ätit allt som jag inte borde äta - och lite till.
Mitt godissug tog över, igen.

Så idag, efter en helg med skit. Vaknade jag upp, ställde mig på vågen och bestämde mig för att NU ska jag bruka allvar, nu och framåt. Jag ska nå mitt mål, och jag ska kämpa mig dit för jag vet att det är verkligen inte en lätt resa dit.
Men jag kan, jag vill och jag SKA.

Och skillnaden från alla andra gånger där jag har bestämt mig för att göra skillnad vardagen så tänkte jag vara helt öppen med det.

Idag vägde jag in mig på 84,2kg
Startade på 92kg 1/1.
Målet; 70kg

Detta innebär att jag gått upp sen jag va lycklig och stolt la ut att jag gått ner en hel Vincent 11kg. 😒 men jag ska dit igen, nu får jag väl istället leva på att jag faktiskt inte gått upp allt, utan fortfarande gått ner en del ✌🏻

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm S

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
mitt mål är 65 kg.. alltså har jag en resa på 10 kg jag ska gå ner, jag är inne på dag 8 av 32. sockret är min största fiende 😔
missjennifer.se