Ny cykelsits till Melissa!

Inlägget är i samarbete med Cykelkraft

I veckan som gick hämtade jag och Melissa ut ett paket, mest till mig men en del till henne också såklart eftersom det är hon som mestadels kommer använda den.
En ny cykelsits och äntligen kan hon åka bak mig! :D

Vi har haft två cykelsitsar innan med, en på min cykel och en på Rogers men spännet på min har inte tillåtit att Melissa åkt där bak så därför har bara Vincent fått åka bak mig, och Melissa bak Roger. Funkar ju såklart när vi ska cykla alla, men rätt tråkigt att bara jag och Melissa inte kan en spontancykeltur ;)
Men det blir ändring på det nu, wiho vad vi ska cykla!

Det jag gillade på just denna cykelsitsen var att där är Viloläge på den, ergonomisk sittställning, att det var trepunktsbälte med extra spänne vid bröstet för att lätt kunna sätta barnen i stolen även med hjälm på. Sen är det ett stort plus att den enkelt kan kopplas av och på med tanke på att det är ett ramfäste på den och inte bara är fäst i pakethållaren!

Premiärturen togs igårmorse, jag och Melissa cyklade in till stan för en frukostdejt med bästaste Emma. Hela vägen in var hon nöjd & satt som en prinsessa 🤗 Trots att denna mamman va heeeelt slut.

Så 5/5 får den av mig. 👌🏻

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer