Nu jävlar!

Allmänt
Nej nu har jag minsann bestämt mig, och inget har fungerat innan så därför har jag nu bestämt mig om att berätta om det öppet och dela med mig av min resa i kläderna igen! Jag är trött (har varit FÖR längre) på att inga kläder passar/sitter bra och att ta av sig kläderna ska vi inte ens tala om..
Och det är inte så att jag försökt göra något åt det innan för det har jag men suget efter gottis, kakor eller dylikt det hittar aldrig bort. Och sen är det väl lite disciplin på mig själv som saknas. Men nu har jag nog kommit till en gräns där jag inte orkar med mig själv längre och nu vill jag verkligen göra något åt det.
Och för att starta min resa kommer jag kickstarta mig genom att i tre veckor, från och med imorgon enbart kommer leva på flytande - pulverdiet. Inget fusk, inga undanflykter inget ska få stoppa mig, eller jo redan nu vet jag ju att både julafton och nyår kommer däremellan. Och nej jag kommer inte skita i julmaten på julafton, är uteslutet. Men man behöver ju inte kränga sönder. Likaså på nyår, där kommer jag äta tillsammans med mina fina vänner på kvällen. Men annars kommer det minsann få sättas på prov om jag kan klara detta. - vilket jag inbillar mig att gör kommer göra eftersom nu vet jag att där är många som kommer veta om det, fråga och liksom jag så småningom kommer kunna se om jag faktiskt klarar det! Och jag SKA klara detta, jag ska nå mitt mål. 
Anledningen till att jag kommer kickstarta är för att om jag inte ser att något händer kommer jag inte komma vidare med det, har hänt så många gånger innan nämligen. Och ni som har kommenterer såsom "träna istället. Ut och gå, gör si eller så" ja ni behöver inte ens yttra er för såklart vet jag att man kommer ingenstans om man inte tränar och äter rätt. Och självklart kommer jag träna och även sen äta rätt för att nå mitt mål. 
Nu ska jag göra vid Klara för sängen för att överlämna henne till min fina sambo som får ta nattningen idag - för jag ska ner och premiärgå löpbandet och ta en sväng på crosstrainern! ;)
Puss&kramPuss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

micke maaranen
,
Emma du klarar detta. Jag tror på dig. Lycka till kram