Nu börjar min resa!

Min resa! ????

Sådär ja. Nu har denna mamman registrerat sig på Viktväktarna. Efter mycket velande fram och tillbaka, frågor till nära och kära som har varit i samma situation. Frågor på facebook i grupper (VVgrupp och amningsgrupp) så beslutade jag mig för att börja på Viktväktarna ändå.
Först tänkte jag inte det, jag tänkte att de nog kommer kvadda amningen för mig, jag vet att det inte är hela världen, men jag VILL amma och tänker fortsätta så länge det går :)
- stor nackdel är nog Vincents mjölkproteinallergi, helt plötsligt finns det inga snabba(billiga pp) mellanmål, utan allt måste tänkas till lite mer. Men jag ska nog kunna komma in i det och känner jag att det absolut inte funkar får jag väl ta upp det igen när jag slutat amma. För nästa prövning för honom med mjölkprotein är först i april, så de är ett tag till.
Aja tillbaka till Viktväktarna så kommer jag dela med mig av min resa, och jag hoppas att den kommer gå neråt. Jag hoppas på stöd längs vägen och lite peppning när orken tryter.
Största boven till kilona är godis och kakor, jag trodde de skulle bli mindre sånt nu när man en gång redan gått genom det (sötsuget vid amning och alla kilon) men nej. Jag lärde mig visst inte.
Men nu jäklar, nu ska jag ta tag i mitt liv, min kropp och mitt mående över den. Bli en bättre människa, gladare, piggare och framförallt snyggare! För just nu känner jag mig allt annat än snygg, (flodhäst, elefant, tjockis, fetto osv listan kan göras lång).

Ska ta bild, mått och vikt imorgonbitti för att kunna ha något att gå tillbaka och kolla, kanske när motivationen tryter och man faktist kan se att de hänt något kanske? Aja.
Nu får jag nog försöka sova, Vincent har ju äntligen somnat! Stackaren störs så av sin förbannade hosta :(Hörs imorgon! 😘

Jag och barnen va ute i kylan innan idag ❤️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

moavictoria
moavictoria,
Grymt modigt att våga ta tag i och ändra på sådant man inte är nöjd med! Stort lycka till 😊
nouw.com/moavictoria
emmamatildaa
emmamatildaa,
Tack! Vi får väl de hur det går. Hoppas det går bra iaf ☺️
nouw.com/emmamatildaa
Josefine
,
Jag peppar gärna dig så kan peppa mig! 😊
emmamatildaa
emmamatildaa,
Toppen! Vi peppar varandra, nu jäklar! 👌🏻
nouw.com/emmamatildaa
Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Jag börjar på måndag! Har inte anmält mig men min syster går på VV och har lärt mig och gett massa recept så provar så först. Funkar det inte får jag börja på vv =)
nouw.com/sofiethufvesson
emmamatildaa
emmamatildaa,
Härligt! 😁 dela gärna med dig om du hittar Nåhot recept som är sådär lite extra! 😁 mitt bökiga är att jag behöver byta ut all mejeriprodukter 😑 haha
nouw.com/emmamatildaa