Nu är det igång!

​Första dagen på inskolningen, blandade känslor men det har ändå gått bra. Både för mig, Melissa och dem andra två busarna som automatiskt fick en mjukstart på förskolan och fritids. 

Mellan 9-11 va tiden idag och imorgon är det 9-12, då ska vi även äta där så det ska bli intressant och se. Melissa som i nuläget på sin höjd äter en banan eller en grötsmoothie innan hon ska sova. haha.
Imorgon blir det också fullt ös med massa andra inskolningar, men det ska nog gå bra. Melissa tar ju för sig och är inte rädd för nya människor - något som är negativt i vissa lägen. haha fullt ös, medvetslös från morgon till kväll.


denna veckan får vi dessutom en tvååring i familjen, Melissa fyller år på torsdag - det planerar vi att fira med att åka och bada - obekvämt efter sommarens kilon som plussats på på vågen, men det får gå ändå. För hennes skull!


Nu däremot drar vi till Kristianstad och ögonläkaren, med ett stopp att hämta bilder först. Har helt glömt att framkalla bilder till veckans inskolning. PÅ inskolningen gör man en "trygghetsbok" en bok med bilder på familjen och lite så. 

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer