Nu är det dags.

Hej fina tisdag & hej fina du.

Förmiddagen sprang iväg, och lagom tills det var dags att gå ut och somna Melissa ringde dem från förskolan. Vincent hade gått bananas och eftersom jag bett dem ringa mig när de blir så fick jag glatt gå och hämta honom.
Var i valet och kvalet men eftersom han inte ska vara hemma i eftermiddag så vågade jag inte riskera att ha kvar honom de två timmarna och att han är ännu tröttare när jag hämtar honom och att eftermiddagen blir kaos.

Det var nog dock mat och lite vila han behövde för nu är han lugn som en filbunke och när vi prata om vad som hände på förskolan var det nog inte helt oskyldigt från de andra hållen, även om det är fel av Vincent att slåss & bråka.. aja!

Morgonen startade vid halv 8, frukost för Klara och Melissa - klä dem och sen väcka Vincent för att hjälpa honom på med kläderna innan det var dags att gå till förskola/skola. allt gick super, tills jag och Melissa var påväg hem igen. Hon ville in till Neja och leka.. Det förstår jag de, för det var nog det enda hon hörde i meningen "vi ska till Senita, Neja och Oliver i eftermiddag och leka" haha.. Men ja. Hon lugnade sig efter en stund, tills vi kom innanför dörren. Sen braka det loss igen, men denna gången skrek hon så hon tappade andan flera gånger och bara kasta sig.. Sån tur va gav hon upp efter en halvtimme.... en LÅNG halvtimme, men inget funka.

Vi tog oss ett bad och bestämde oss för att ändra planerna (som egentligen var att gå ut och leka) till att bara mysa i soffan, leka lite och ta det lugnt. Ett obligatoriskt samtal till gammelmormor gjordes ju såklart med. En av höjdpunkterna på förmiddagarna för Melissa - facetime med gammelmormor. haha! :D

Eftermiddagen är snart här och det innebär att jag ska köra iväg. Lämnar barnen vid 14 hos Senita, sen ska jag köra till Växjö för att skriva prov inför eventuell utbildning till hösten. Såklart har jag drömmar och visioner, jag har tänkt ut i minsta detalj om hur allt ska klaffa och hur allt ska gå till när jag kommer in. Men sen är där ju fortfarande en stor del av mig som inte tror att jag ens har en chans. Kanske blir jag lite klokare efter provet idag, där är ju trots allt bara 25platser & man måste ju intala sig själv om att en av dem platserna ska bli mina. Inte sant?! :D

önska mig lycka till, och håll gärna alla tummar och tår. Det kan behövas.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer