Nostalgisk.

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Hej finisar!
Har ni haft en bra dag såhär långt? Det har vi!
Vi har inte gjort så mycket egentligen; gjort saker vi är bra på. Myst, busat och lekt. haha!
Frågade familjen vad de ville ha att äta idag, tanken var väl egentligen till lunch för kvällsmaten hade jag redan bestämt - kalops. Dock ville Klara ha tacos, och först sa jag "ja okej, imorgon" för dagens middag var ju redan bestämd, men sen kom vi på att Klara hade namnsdag så då fick vi ju ge med oss och låta henne bestämma maten idag, kalopsen kan vi lika gärna äta imorgon ;)
Så just nu är Klara och Roger iväg och handlar till kvällens måltid, mums! Tacos är ju liksom aldrig fel, man kan ju aldrig inte vara sugen på det. Eller?! Inte jag iaf, jag hade lätt kunnat äta det flera gånger i veckan.

Satt och kollade lite på bilder på datorn med, måste framkalla de sista bilderna som är tagna också och försöka få ordning på alla bilderna i album. Dock inte det lättaste då de är två telefoner och sen en kamera och jag vill ha allt i ordning. Men det ska gå.
Beställde hem en hel drös med bilder för ett tag sen, blev dock jättebesviken för hälften av korten var så långa så det gick inte ens att kapa av dem för att de skulle bli en bild, nej utan då kapades halva meningen med bilden bort. Skrev och beklaga mig och fick skickat nya bilder - ja.. med deras kapning vilket innebar att mer eller mindre hela bilderna blev totalt meningslösa. :(
Och det är där jag alltid varit så nöjd med bilderna från innan, nästan alltid beställt därifrån. men nu blir det inte det fler gånger. Inte värt pengarna att bara slösa bort pengarna på bilder man ändå inte kan sätta in i albumnen för halva huvudet saknas eller hela..

Något bra förslag på vart man kan framkalla bilder? till bra pris, och bra kvalité?

Nåväl, nu vaknar nog snart lilleman så då blir här fullt ös igen, och innan dess ska jag försöka hinna plocka undan efter Klara här inne vid soffan. Hon satt och rita och klippte här innan så får försöka få bort alla små bitarna innan gangstern kommer för då stoppar han allt i munnen. haha


Älskade lilla fis, har du verkligen varit såhär liten? Så liten som din lillebror är nu? ofattbart! Om mindre än en månad är du 4år. Jag hänger inte med!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer